image of gabor krasznai
image of gabor krasznai

Krasznai Gábor

Alapító

Krasznai Gábor a Socialpro.hu alapítója, több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és digitális marketing szektorokban, ahol mélyreható tudást és készségeket szerzett a stratégiai és üzleti tervezés, valamint a kockázatkezelés területein. Pályafutása során vezető pozíciókat töltött be Írország top 2 kereskedelmi bankjánál (Bank of Ireland, Allied Irish Bank), ahol kiemelkedő eredményeket ért el a hitelkockázat-elemzés és pénzügyi stabilitás biztosítása terén.

Később Gábor az on-demand élelmiszer-szállítási területre lépett, ahol a Buymie társalapítójaként forradalmasította a hagyományos vásárlási élményt, technológia és kényelem révén egyszerűsítve az élelmiszerek online megrendelését. Ez a vállalkozás rövid időn belül Dublin egyik leggyorsabban növekvő vállalatává vált, ami tovább erősítette Gábor vállalkozói és innovatív képességeit. A céget felvásárolta Írország legnagyobb kereskedelmi lánca a Dunnes Stores.

A Socialpro.hu megalapításával Gábor a digitális marketing területén alkalmazta pénzügyi és üzleti ismereteit, hogy egyedülálló digitális marketing megoldásokat kínáljon, melyek célja az ügyfelek online sikerének maximalizálása. Az ügynökség több mint 1000 KKV-val és ismert márkákkal dolgozott együtt, kiváló eredményeket elérve a marketing stratégia tervezés, email marketing, PPC hirdetéskezelés (Facebook, Google), weboldal és webshop készítés, tartalommarketing, arculati tervezés, folyamat automatizálás, és Mesterséges Intelligencia alapú rendszerek fejlesztése területein.

Gábor képes az üzleti kihívások átfogó megközelítésére, kombinálva kreatív és analitikus készségeit a digitális marketing innovációs stratégiáiban. A magas szintű elkötelezettség, proaktivitás és megbízhatóság mellett, a Socialpro.hu folyamatosan törekszik arra, hogy partnerei kiemelkedjenek a digitális térben, új dimenziókat nyitva meg számukra a digitális marketing világában.

Végzettségek

Master of Finance and Financial Management Services

  • Intézmény: Canterbury Christ Church University

  • Szakirányú felsőfokú képzés, amely pénzügyi elemzés, pénzügyi menedzsment és pénzügyi stratégiák területén nyújt mélyreható ismereteket.

Bachelor of Commerce (BCom)

  • Intézmény: Canterbury Christ Church University

  • Alapképzés a kereskedelem és üzleti menedzsment területén, amely szilárd alapot biztosít a vállalatirányítás, marketing, számvitel és pénzügy területeken.